Motion

Innebandy är något alla skall kunna hålla på med, hela livet. 3 mot 3 på halvplan, kasta klubborna från mitten och bara dela lag och köra. Koncepten är många där verksamheten syftar till att fortsätta inspirera till rörelse och motion när den ordinarie tävlingsverksamheten av olika anledningar inte längre är aktuell. Genom att erbjuda meningsfulla motionsverksamheter på deltagarnas egna villkor syftar initiativen till att fortsatt bidra till ökad folkhälsa och intresse för idrott hela livet, så många som möjligt så länge som möjligt.

Att tävla i Innebandy behöver inte betyda varje helg från september till april med match en gång i veckan. Det kan betyda allt från ett motionssammandrag per år till fler eller mer sporadiska motionsaktiviteter mellan kompisgäng eller internt i föreningen. Genom att samla initiativtagare och motionärer genom att bjuda in till motionssammankomster erbjuder vi möjligheter till att utbyta nya erfarenheter, samverka och umgås med bekanta och får värdefull motion. Vill man inte tävla genom mer organiserade motionsmatcher kan man alltid hålla igång med öppna träningar, ibland mer spontant än andra gånger. Genom en enklare motionslicens är du som spelare alltid tryggt försäkrad som olyckan skulle vara framme.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK